Antalya Kadınlar Plajı Ne Zaman Açılacak 2021?

Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni normalleşme süreciyle birlikte pandemi döneminde kapalı olan belediye şirketi ANET tarafından işletilen Sarısu Kadınlar Plajı’nı pandemi kuralları çerçevesinde 14 Haziran Pazartesi günü tekrar hizmete açıyor. Misafirler plaja ateşleri ölçülerek alınacak.

Antalya kadınlar plajı Ne Zaman Açılıyor 2022?

Antalya Sarısu’daki Kadınlar Plajı 14 Haziran’da açılacak!

ANET Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp Dinçmen, Sarısu’daki Kadınlar Plajı’nın 14 Haziran’da ‘Yaza Merhaba’ partisi ile 5 yıldızlı otel konforunda hizmete açılacağını söyledi.

Kadinlar Plaji Antalya acik mi?

Girişin ücretsiz olduğu Sarısu Kadınlar Plajı, her gün 08.00-18.00 saatleri arasında kadınlara hizmet verecek.

Antalya kadınlar plajı hangi günler açık?

Deniz, plaj seven hanımlar için antalya’da gidilecek akdeniz’de bulunan güzide plajlarımızdan olan sarısu kadınlar plajı, Yaz sezonunda Haftanın tüm günleri akşam 7’ye kadar kadınlara özel olan bir plajdır.

Sarısu Plajı kapandı mı?

Sarisu acik mi? Haftanın her günü sabah 08:00 akşam 24:00 arası hizmet vermektedir.

Antalyada en güzel plaj nerede?

Antalya’nın en popüler plajları arasında bulunan Kaputaş Plajı, Kaş ile Kalkan arasında yer almaktadır. Plaj, şehir merkezine 200 kilometre uzaklıkta Kaş ilçesi sınırları içerisinde bulunmaktadır.

You might be interested:  Adana Icin Sahur Ne Zaman?

Sarısu Plajı kaça kadar açık?

Haftanın her günü sabah 08:00 akşam 24:00 arası hizmet vermektedir.

Sarısu kadınlar plajı nerede?

Sarısu Kadınlar Plajı, Antalya ilinin Konyaaltı – Kemer Karayolu üzerinde bulunan Sarısu Kadınlar Plajı sadece kadınlara özel olarak tahsis edilmiş bir plajdır. Asıl ismi Antalya Kadınlar Plajı olarak ta geçmektedir.

Kadınlar plajı nasıl?

Kadınlar plajı Türkiyenin en çok bilinen plajlarındandır.Gerçekten yürüyüş yolları,kumsalı,sahili,restoranları,sayısız oteliile en eski ve önemli bir plajımız. Kasım ayında bile deniz doluydu.Otel doluydu. Kesinlikle GÖR veriyorum.Otopark sorun olabiliyor. Şehirden devamlı dolmuş var.

Kadınlar plajı nerede var?

Sabah erken saatlerde gelen kadınlar akşama kadar çocukları ile güzel vakit geçiriyor bu adreslerde.

  • Tuzla Belediyesi Halk Plajı
  • Altınkum Kadınlar Plajı
  • Marmara Ereğlisi Kadınlar Plajı
  • Elmasburnu Plajı
  • Sarısu Kadınlar Plajı
  • Serander Çamlıbel Kadınlar Plajı
  • Kerpe Miço Koyu Kadınlar Plajı
  • Sarısu Kadınlar Plajı ucretli mi?

    Kadınlar plajı kısmına gittik. Otopark ve giriş ücretsiz. 2 şezlong 1 şemsiye 25 tl.

    Kadınlar Plajı ne zaman kapanıyor?

    Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Sarısu’da yaptığı ‘Kadınlar Plajı’ bugün saat 11.00’de törenle hizmete giriyor. Plaj, 08.00- 19.00 saatleri arası kadınlara özel hizmet verecek.

    Antalya Topçam saat kaçta açılıyor?

    Topçam piknik alanı kaça kadar açık? Sarısu Mesire Alanı, Pazar hariç haftanın 6 günü sabah 08.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

    Mermerli Plajı Nerede?

    Mermerli Plajı Antalya’nın tarihi bölgesi Kaleiçi’nde yer alıyor. Yat limanının yanında, küçük ve korunaklı bir plaj burası. Kaleiçi’ne ulaşmak için öncelikle Cumhuriyet Meydanı’na gelmeniz gerekiyor. Kaleiçi’nin girişinden tarihi sokaklar arasında yürüyerek 15 dakikada plaja ulaşmanız mümkün.

    Antalya Lara Beach nerede?

    Türkiye’nin en büyük plajları arasında yer alan Lara Plajı Antalya’nın Serik ilçesinde yer alıyor. Aynı zamanda Lara Plajı Antalya’nın merkezine 18 kilometrede bulunuyor. Bu plaj Antalya’nın güneydoğusunda yer alıyor.

    You might be interested:  Antakya Kaymakamlığı Nerede?

    Kadınlar plajı ne zaman kapanıyor?

    Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Sarısu’da yaptığı ‘Kadınlar Plajı’ bugün saat 11.00’de törenle hizmete giriyor. Plaj, 08.00- 19.00 saatleri arası kadınlara özel hizmet verecek.

    Sarısu kadınlar plajı hangi otobüs gider?

    Bu Otobüs hatları Sarısu Halk Plajı yakınından geçiyor: KC06, KF52, KL08, UC32, VS18.

    Antalya kadınlar plajı nerede var?

    Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bulunan Sarısu Plajı’nda duş, tuvalet ve soyunma kabinleri de hizmet veriyor. Tüm kadınlar için yeterli anlamda hizmet alanları da bulunuyor. Oldukça geniş bir alanda bulunan plaj sosyal tesis içerisinde yer alıyor.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.